Algemene voorwaarden

Verse tulpen door de bus!­
De tulpen komen rechtstreeks uit van de kweker uit onze eigen tulpenkas in Creil. Verser kan dus niet! Het is geen probleem voor de tulpen om een tijdje zonder water te leven. Wanneer we de tulpen water mee zouden geven, groeien ze door en groeien de tulpen krom.

Verzorging
Wanneer u de tulpen ontvangt, hebben de tulpen een tijdje zonder water gezeten. Ze zullen daarom erg blij zijn wanneer u ze direct in een schone vaas met koud water zet. U kunt een klein stukje van de steel afsnijden. Extra bijvoeden is niet nodig.
Het kan gebeuren dat de tulpen een tijdje in een warm huis op de brievenbus mat liggen. De tulpen kunnen dan wat slap zijn. Schrik dan niet! Als u ze gelijk in een vaas zet zult u zien dat binnen twee uur de tulpen weer omhoog komen.

Kleuren tulpen
Gedurende het seizoen hebben wij verschillende soorten kleuren tulpen in het assortiment. Via de website geven wij aan welke kleuren er beschikbaar zijn. Tulpen blijven een natuurproduct en daarom kunnen we nooit 100% volledig garanderen dat de gewenste kleur tulp beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is, kiezen we zelf een alternatief hiervoor. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Bestellen
Heeft u online tulpen besteld bij Tulpenpost.nl? U ontvangt dan een automatische bevestiging van uw bestelling. Print deze bevestiging uit of sla hem digitaal op.

Verkeerd besteld?
Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u toch nog van de aankoop af? Dan kan! Stuurt u dan zo spoedig mogelijk een mail naar info@tulpenpost.nl

Verpakking
De tulpen worden verpakt in een transparante folie in een kartonnen brievenbusdoos welke precies door de brievenbus past. Op deze manier blijven de tulpen langer vers en zullen ze niet beschadigd raken.

Bezorging
De tulpen worden aangeboden en bezorgd door PostNL of Packs. PostNL en Packs bezorgen brievenbuspost in Nederland, België en Luxemburg van dinsdag t/m zaterdag, meestal binnen 24 uur. Bij de bestelling geeft u aan op welke dag u de tulpen graag verzonden zou willen hebben. Tulpenpost doet de tulpen dan die dag op de post. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer PostNL of Packs de tulpen niet de volgende dag levert, is Tulpenpost daar niet aansprakelijk voor.
De verzendkosten bedragen € 3,95 per brievenbuspakketje voor Nederland en € 7,50 voor een pakketje naar België en Luxemburg.

Privacy
Uw gegevens worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Uiteraard delen wij uw gegevens niet met anderen.

Nieuwsbrief
Bij een bestelling geeft u uw e-mailadres door, u kunt maximaal 1 maal per week een nieuwsbrief van Tulpenpost.nl verwachten. Wanneer u dit niet wilt, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@tulpenpost.nl

Niet tevreden
Bent u niet tevreden over uw aankoop op Tulpenpost.nl? Dat vinden wij uiteraard erg vervelend. Binnen 2 weken nemen wij uw klacht in behandeling en ontvangt u bericht van ons. De eventuele totale aansprakelijke vergoeding zal nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag via de webshop. U kunt uw klacht 24 uur per dag per mail doorgeven via info@tulpenpost.nl