Fleur je eigen huis op met onze tulpen
of geef een leuk cadeau aan familie of vrienden!

Verse tulpen door de bus!

De tulpen komen rechtstreeks uit de tulpenkas direct van de kweker. Het is geen probleem voor de tulpen om een tijdje zonder water te leven. Wanneer we de tulpen water mee zouden geven, groeien ze door en worden de tulpen krom.

Heel soms gebeurd het dat de ontvanger een te kleine brievenbus heeft, de bezorger belt dan aan. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, probeert de postbezorger het de volgende werkdag weer.

Bekijk alle tulpen

Bezorging door PostNL of Packs

De tulpen worden aangeboden en bezorgd door PostNL of Packs. PostNL en Packs bezorgen brievenbuspost in Nederland van dinsdag t/m zaterdag, meestal binnen 24 uur. Bij de bestelling geeft u aan op welke dag u de tulpen graag bezorgd zou willen hebben. Tulpenpost doet de tulpen de dag ervoor dan op de post. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer PostNL of Packs de tulpen niet de volgende dag levert, is Tulpenpost daar niet aansprakelijk voor.

Direct bestellen

GRATIS kaartje erbij

De kaartjes zijn gratis en kunnen gratis toegevoegd worden aan het winkelmandje. 
Maak het kaartje nog persoonlijker door er een handgeschreven bericht op te laten schrijven van max. 50 tekens.

Vertrouwd betalen via iDeal

De betaling in de website gebeurt uitsluitend via een IDeal betaling. Wanneer u hier geen mogelijkheid toe heeft, kunt u een mail sturen naar: info@tulpenpost.nl en uw bestelling per mail doorgeven. U krijgt dan een bevestiging met de betalingsgegevens zodat u het bedrag per bank kan overmaken. Pas als de betaling binnen is, worden de tulpen op de post gedaan.

Verzorging

Zodra de ontvanger de tulpen uitpakt, kunnen ze gelijk in een schone vaas met koud water worden gezet. De tulpen nemen gelijk het water op en gaan groeien. Afhankelijk van de temperatuur in huis zullen de tulpen een week mooi bloeien.

Direct bestellen

Contact met tulpenpost

Tulpenpost.nl, de Gardeniers 40, 8313 AX Rutten
E: info@tulpenpost.nl.nl
Wilt u zien hoe er vanuit de bol een tulp groeit?
Kom dan met uw groep naar de kas van Litjens Tulpen in Creil.

Plan een bezoek