Geef een vrolijk cadeau aan uw relaties
met onze tulpen!

Verse tulpen of tulpenbollen als relatiegeschenk

Verras uw relaties of geef een blijk van waardering aan uw werknemers met een doos verse tulpen of een doosje tulpenbollen!

De tulpen & tulpenbollen komen rechtstreeks uit onze eigen tulpenkwekerij.

Verse tulpen: De tulpen versturen we door de brievenbus. Hiermee houden we de portokosten laag. Voor tulpen is het geen probleem om een tijdje zonder water te leven. Sterker nog; Wanneer we de tulpen water mee zouden geven, groeien ze door en worden de tulpen krom.

Tulpenbollen: Er zitten 15 tulpenbollen in een zakje, welke in een speciaal doosje door de brievenbus past. Heel handig dus om op te sturen. En hoe leuk is het als de tulpen in april gaan bloeien, de ontvanger nog eens aan u zal denken 🙂
De tulpenbollen zijn te leveren vanaf 2 september t/m 31 december.

Speciaal voor relatiegeschenken kunnen we op maat kaartjes maken met uw logo. Heeft u andere wensen, kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken.

Bekijk alle tulpen

Gepersonaliseerde ‘Goodie’

Minimale afname is 25 stuks

Bezorging door PostNL of Packs

De tulpen en de tulpenbollen worden aangeboden en bezorgd door PostNL of Packs. PostNL en Packs bezorgen brievenbuspost in Nederland van dinsdag t/m zaterdag, meestal binnen 24 uur. Bij de bestelling geeft u aan op welke dag u de tulpen graag bezorgd zou willen hebben.

Tulpenpost doet de tulpen de dag ervoor dan op de post. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer PostNL of Packs de tulpen niet de volgende dag levert, is Tulpenpost daar niet aansprakelijk voor.

Direct bestellen

GRATIS kaartje erbij

De kaartjes zijn gratis en kunnen gratis toegevoegd worden aan het winkelmandje. 
Maak het kaartje nog persoonlijker door er een handgeschreven bericht op te laten schrijven van max. 50 tekens.

Vertrouwd betalen via iDeal

De betaling in de website gebeurt uitsluitend via een IDeal betaling. Wanneer u hier geen mogelijkheid toe heeft, kunt u een mail sturen naar: info@tulpenpost.nl en uw bestelling per mail doorgeven. U krijgt dan een bevestiging met de betalingsgegevens zodat u het bedrag per bank kan overmaken. Pas als de betaling binnen is, worden de tulpen op de post gedaan.

Verzorging

Zodra de ontvanger de tulpen uitpakt, kunnen ze gelijk in een schone vaas met koud water worden gezet. De tulpen nemen gelijk het water op en gaan groeien. Afhankelijk van de temperatuur in huis zullen de tulpen een week mooi bloeien.

Direct bestellen

Contact met tulpenpost

Tulpenpost.nl, de Gardeniers 40, 8313 AX Rutten
E: info@tulpenpost.nl
T: 06-53588010 (bij geen gehoor, stuur mij svp een mail of een app)