Verse tulpen of tulpenbollen als relatiegeschenk

Verras uw relaties of geef een blijk van waardering aan uw werknemers met een doos verse tulpen of een doosje tulpenbollen! De tulpen & tulpenbollen komen rechtstreeks uit onze eigen tulpenkwekerij.

Heb je een vraag of specifieke wens? Laat het mij weten!

Liever direct contact?

0653588010

Geen gehoor?

Stuur een bericht

via Whatsapp Whatsapp icoon voor iOS en Android | Messaging app, App logo, Social app

 

Of mail naar:

info@tulpenpost.nl

Verse tulpen

De tulpen versturen we door de brievenbus. Handig, want zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Omdat het brievenbuspost is, kunnen we de verzendkosten laag houden. Voor tulpen is het geen probleem om een tijdje zonder water te leven. Sterker nog; Wanneer we de tulpen water mee zouden geven, groeien ze door en worden de tulpen krom in de doos.

Tulpenpost Tulpen Doosje 1

Tulpen in een kaartvaas

In samenwerking met Bloomincard verzorgen wij ook tulpen samen met een handige kaartvaas. Kies voor een standaard design of laat deze geheel naar wens ontwerpen. De tulpen gaan samen met de kaartvaas in een brievenbusdoos gewoon door de brievenbus dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn!

Uitdeelcadeautjes

Wil je een leuk uitdeelcadeautje weggeven? Kies dan voor een zakje met 3 tulpenbollen. Een echte goodie! De zakjes zijn zeer geschikt om op een beurs uit te delen of als bedankje aan je collega’s geven. Of misschien ga je wel trouwen en wil je alle bruiloftsgasten een uniek geschenkje geven.

In het zakje zitten 3 tulpenbollen waar prachtige dubbele tulpen uitkomen. Het kaartje kun je helemaal naar wens laten maken door je eigen tekst te kiezen en misschien wel je logo erop te laten plaatsen.

Zo heb je een eigen geschenk waar de ontvangers in het voorjaar nog eens van zullen genieten als de tulpen bloeien!

Minimale afname is 50 stuks. Bestellen? Stuur een mail naar: info@tulpenpost.nl

Tulpenpost Bollen Bedankt Doosje

Tulpenbollen

Er zitten 12 tulpenbollen in een zakje, welke in een jute zakje en een speciaal doosje door de brievenbus past. Heel handig dus om op te sturen. En hoe leuk is het als de tulpen in april gaan bloeien, de ontvanger nog eens aan u zal denken 
De tulpenbollen zijn te leveren vanaf september tot december.

Tulpenschoof

Wil je echt indruk maken, kies dan voor een echte tulpenschoof! Hij is zo hip en populair, dit wil toch iedereen. 20 tulpen met bol die je in in een schaal of bord neerzet. Een echte eyecatcher.

Mét een kaartje op maat!

Speciaal voor relatiegeschenken kunnen we op maat kaartjes maken met bijvoorbeeld een logo. Zelf een kaart aanleveren, is ook een mogelijkheid. Heeft u andere wensen, kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken.

Heb je een vraag of wens? Laat het vooral weten via info@tulpenpost.nl of bel 06-53588010.